Despre noi

Noua casa!

 

Cine suntem?

Noua Casa este o agentie de consultanta si intermediere imobiliara . Contrar numelui nostru, echipa Noua Casa activeaza pe piata de specialitate din domeniu de peste 14 ani. Suntem profesionisti care am inteles ca in actualul context socio-economic, e nevoie de spirit de initiativa, ambitie, perseverenta si dedicare totala pentru a oferi clientilor solutia optima cand vine vorba despre ceea ce ei vor numi ulterior “acasa”.

 

De ce NOUA CASA?

Avand in vedere dinamica pietei imobiliare din ultima perioada, am constientizat ca pentru a multumi pe deplin un client este nevoie sa oferim ceva nou, o alternativa diferita fata de ceea ce ofera cea mai mare parte din concurenta noastra. Acesta este rationamentul pentru care am decis sa ne axam in principal pe proiectele rezidentiale noi care sa garanteze cumparatorilor un domiciliu la standarde de ultima ora si cu cel mai ridicat grad de confort si siguranta a investitiei.

Achizitionarea unei locuinte, fie ea intr-un imobil nou sau mai vechi, presupune un demers important, uneori unic, iar pentru a gasi rezolvarea optima este nevoie de o informare completa si complexa despre toate variantele disponibile. Din acest motiv, echipa Noua Casa va sta la dispozitie cu raspunsuri la toate nelamuririle dumneavoastra. Consultantii nostri va sunt disponibili oricand, totul pentru confortul si garantia ca veti gasi un domiciliu care sa corespunda tuturor exigentelor dumneavoastra.

 

Proiecte rezidentiale noi?

Da, si nu doar atat. In functie de preferinte, va punem la dispozitie intreg portofoliul nostru de oferte cu apartamente noi si mai putin noi. Ofertele cu pret corect vor fi primele recomandari in ceea ce priveste variantele de la blocurile mai vechi, iar restul va vor fi prezentate in cel mai profesionist mod cu putinta.

Pentru ca activitatea imobiliara nu inseamna doar vanzare de apartamente, departamentele de inchirieri apartamente si vanzare terenuri si case/vile sunt de asemenea prioritare. Ne vom dedica toata priceperea si experienta pentru a gasi clinetilor nostri cea mai buna varianta.

 

Ce oferim?

Nu promitem sa gasim imposibilul, ceea ce nu exista sau nu se poate, dar va garantam ca vom pune la dispozitia dumneavoastra intreg arsenalul nostru de servicii precum:

 

Adaptabilitatea si evolutia sunt cele mai importante atribute care garanteaza supravieturirea, dezvoltarea si succesul pe piata imobiliara, iar echipa Noua Casa pune la dispozitia dumneavoastra experienta, profesionalismul si devotamentul membrilor sai, totul pentru a oferi tuturor celor care apeleaza la noi confortul de “acasa”. Va asteptam!

 

 

Cu stima,

Echipa Noua Casa!