Era Residence

Era Residence
Era Residence Era Residence Era Residence Era Residence Era Residence Era Residence Era Residence Era Residence Era Residence Era Residence Era Residence Era Residence
Agent: Mitica Tirnoveanu
Telefon: 0745588272

Cod: 84870027
Locatie: Pacurari
Preţ: 48.000 €
Utilitati
Gaze
Apa
Centrala
Cablu
Internet
Termopan
Gresie
Faianta
Parchet

Era Residence este raspunsul pentru cei care doresc sa se afle aproape de oras, insa sa beneficieze de liniste, siguranta, aer curat si peisaj splendid.  Te simti cu adevarat locuitor al unui cartier rezidential gandit pentru confortul, siguranta si linistea locuitorilor.


In primul rand, la noi uiti de aglomeratia orasului, si poti face parte dintr-o comunitate in plina dezvoltare. Ne-am gandit la tineri, la familii mai mici sau mai numeroase , si avem pentru fiecare apartamentul potrivit. La cateva minute cu masina aveti la indemana diverse puncte de interes, centre comerciale si acces facil catre centru si celelalte zone de interes ale Iasiului.Adaugati la asta peisajul incantator, siguranta si unicitatea complexului.

Era Residence este cartierul rezidential cel mai potrivit pentru cei care cauta o viata aproape de natura, dar beneficiind de cel mai inalt confort, cu apartamente spatioase, parcari generoase si acces usor la transportul in comun .
Ideal pentru iubitorii de natura si pentru cei care doresc o viata linistita si confortabila la doi pasi de agitatia orasului, Era Residence va asteapta cu preturi excelente, care includ si un loc de parcare:


Apartamentele noastre au fost concepute pentru fiecare tip de locuitor, pentru a se putea bucura de natura care ne inconjoara. Intimitatea este asigurata de numarul de apartamente din cladiri, iar regimul de inaltime fiind redus, pentru a ne integra cat mai bine in peisajul inconjurator.

Era Residence raspunde cel mai bine cerintelor dumneavoastra pentru standarde de viata ridicate. Rafinamentul finisajelor, calitatea deosebita a serviciilor si facilitatilor oferite, splendida vedere, transforma acest complex rezidential in solutia ideala pentru persoanele moderne, care doresc sa beneficieze din plin de avantajele orasului, dar si de posibilitatea de a evada, oricand doresc, din atmosfera specifica unei metropole.


De ce sa alegeti Era Residence?

Pentru ca va oferim posibilitatea de a locui intr-o zona linistita, dar totusi aproape de centrul modern al orasului. Infrastructura este complet noua (canalizare, alimentare cu apa, retea gaze, retea comunicatii, iluminat stradal etc.), finisajele interioare se pot personaliza dintr-o gama variata de solutii moderne, iar facilitatile oferite completeaza imaginea locuintei ideale.

Oferta proiect

- 3 camere – incepand de la 49.000 Euro cu tva 5% inclus

COMISION 0%

Pentru detalii complete contactati consilierul nostru imobiliar.

Consilier vanzari:

Mitica Tirnoveanu

Tel:         0332.80.35.06
Mobil:    0745.588.272

 

Lasati-ne un mesaj