Vila Poieni

Vila Poieni
Vila Poieni Vila Poieni Vila Poieni Vila Poieni Vila Poieni Vila Poieni Vila Poieni
Agent: Mitica Tirnoveanu
Telefon: 0745588272

Cod: 66888053
Preţ: 89.000 €
Apartamente
Tip Vila
Suprafata 280
Etaj
Camere 5
Bai 4
Balcoane 2
Utilitati gaz, apa, canalizare,centrala pe gaz si lemne
Caracteristici cladire
Utilitati

Cine nu si-ar dori o vila in cea mai privilegiata zona a Iasului, Poieni, in apropiere de Bucium?  La cateva minute distanta de aglomeratia urbei exista o vila pentru cei care isi doresc un domiciliu intrun cadru natural deosebit, dominat de nuantele de verde ale mediului ambiant. Oferind o priveliste deosebita asupra orizontului, vila propune o orientare inspre o bogata iluminare naturala, favorizata si de ferestrele mari si generoase ale imobilului.
Problema accesibilitatii nu exista, intrarea se face de la strada principala. Impozanta vila se remarca prin aspectul sau modern, integrarea perfecta in peisajul rezidential local si amenajarea inteligenta a spatiului aferent constructiei.
Suprafata terenului este de 650mp, din care constructia ocupa 240mp. Constructia din anul anul 2005 este din caramida, iar balcoanele sunt din fier forjat. Ca utilitati amintim gaz, curent, canalizare prin fosa ecologica. Incalzirea se face cu ajutorul a doua centrala termice, una pe gaz si a doua pe lemne. Nu lipsesc nici metodele moderne de incalzire, reprezentate de panourile solare. Alimentarea cu apa se face din putul propriu, dotat cu aparat de dedurizare si aparat pentru osmoza inversa.
Pe langa vila propriu-zisa, clientul beneficaza si de o sera proprie, un foisor si un spatiu acoperit pentru parcare.
Regimul de inaltime este parter + etaj + mansarda. Compartimentarea parterului include un living, o bucatarie, un dining, baie, camera centralei, o magazie si o generoasa terasa de 35mp. La etaj exista 3 dormitoare, fiecare cu baie si dressing propriu. Interioarele sunt amenajate modern, cu tamplarie de cea mai buna calitate, gresie, faianta si parchet melaminat. Mansarda este necompartimentata, se poate personaliza in functie de necesitatile fiecaruia. Totul se vinde complet mobilat.

 

Lasati-ne un mesaj