APARTAMENTE DE LUX IN ZONA COPOU INCEPAND DE LA 38500 EURO

APARTAMENTE DE LUX IN ZONA COPOU INCEPAND DE LA 38500 EURO
APARTAMENTE DE LUX IN ZONA COPOU INCEPAND DE LA 38500 EURO APARTAMENTE DE LUX IN ZONA COPOU INCEPAND DE LA 38500 EURO APARTAMENTE DE LUX IN ZONA COPOU INCEPAND DE LA 38500 EURO APARTAMENTE DE LUX IN ZONA COPOU INCEPAND DE LA 38500 EURO
Agent: Mitica Tirnoveanu
Telefon: 0745588272

Cod: 95741879
Preţ: 38.500 €
Utilitati
Gaze
Apa
Centrala
Cablu
Internet
Termopan
Gresie
Faianta
Parchet

“Exclusive Residence”  se prezinta ca fiid un proiect grandios cu apartamente de clasa, elegante si bine dimensionate, cu un raport bine gindit intre utilitate si confort. “Exclusive Residence” este  amplasat in cel mai ecologic loc al municipiului Iasi, in fata parcului Copou.

Acest complex, reprezinta un proiect locativ de tip inchis, cu paza si videomonitorizare, parcare privata,curte impunatoare in dimensiuni, terenuri de joaca pentru copii, amenajari de spatiu verde,totul gandit si realizat pentru confortul clientilor nostri.

Ansamblul de locuinte“Exclusive Residence” imbina in sine amplasare geografica reusita cu o ultima tendinta in standardele mondiale in arhitectura si stil de viata modern. Blocul este executat din materiale de constructie de calitate inalta, structura fiind ridicata din beton armat cu completarea peretilor exteriori din caramida si despartitori din blocuri calcare autoclave (BCA). Spatiile generoase permit satisfacerea oricaror capricii si necesitati in amenajare si utilizarea spatiilor locative. Camerele mari si luminoase, diferit compartimentate pentru a satisface toate exigentele, ferestre termopan panoramice, asigura privelisti inedite si ofera o redefinire a notiunii de confort.

Exclusive Residence inseamna spatiul dedicat tie, prin armonie, lux, o nota burgheza si un lifestyle boem. Combinatia echilibrata intre conceptul de spatiu privat, retras de aglomeratia cotidiana si accentele cosmopolite ale Copoului contureaza Exclusive Residence ca un proiect emblema al Iasului

Prin pasiune am adus un plus de armonie culorilor. In acorduri line, pline de muzicalitate am ales Copoul ca fiind locul perfect pentru Exclusive Residence. Un spatiu incarcat de cultura, estetic si arta. Copoul este un loc al creatiei, al relaxarii, un loc marginit de elemente aristocratice. Exclusive Residence intregeste tot acest spatiu artistic intr-un spirit al valorilor estetice.

Proiectul cuprinde un ansamblu exclusivist de 6 blocuri noi,in continua expansiune, cu parcare subterana si supraterana, cu apartamente lux de 1, 2, 3, 4 camere  complet utilate la standarde occidentale, cu finisaje si dotari moderne, de cea mai buna calitate.

OFERTE PROIECT

Ap. 1 cam Corelli           30,57 mp     38500  euro 

Ap. 2 cam Mozart          62-81 mp    79500  euro  

Ap. 2 cam Bach             59-69 mp     77000 euro 

Ap. 3 cam Beethoven    127-151 mp  149000 euro +TVA 24%

COMISION 0%

Pentru detalii complete contactati consilierul nostru imobiliar.

Consilier vanzari:

Mitica Tirnoveanu

Tel:        0332.80.35.06
Mobil:    0745.588.272

                      

Lasati-ne un mesaj