Rasarit de Soare

Rasarit de Soare
Rasarit de Soare Rasarit de Soare Rasarit de Soare Rasarit de Soare Rasarit de Soare Rasarit de Soare Rasarit de Soare Rasarit de Soare Rasarit de Soare
Agent: Mitica Tirnoveanu
Telefon: 0745588272

Cod: 21762533
Locatie: Pacurari
Preţ: 25.400 €
Utilitati
Gaze
Apa
Centrala
Cablu
Internet
Termopan
Gresie
Faianta
Parchet

Noua Casa vă propune un nou proiect rezidențial de înaltă calitate și urbanizare deosebită, Ansamblul rezidențial "Răsărit de soare".

Ansamblul rezidențial "Răsărit de soare" este situat in  zona Păcurari.

Ansamblul rezidential va avea in componenta 7 imobile cu un total de 161 apartamente de 1,2,3 si 4 camere.

Ansamblul rezidențial "Răsărit de soare" oferă beneficiarilor finisaje personalizate și o construcție realizată din cele mai noi și mai performante materiale de construcții. Casa scării este luminoasă și spațioasă, iar liftul include tehnologii moderne, astfel că noul ansamblu oferă mediul ideal pentru locatarii de orice vârstă. Structura de rezistență asigură protecție la cutremure de până la 8,5 grade. Pardoselile sunt placate cu vata bazaltică de 5cm, care nu permite transmisia zgomotului și transferul termic între etaje. Tâmplaria este marca Rehau cu 6 camere, oferind o protecție sporită datorită geamului triplex și prezintă două poziții suplimentare pentru deschidere: una rabatantă și una pentru microventilație, poziție în care geamul se depărtează față de tâmplarie cu 1cm, ce permite ventilația apartamentului fără pierderi masive de căldură.

Pereții exteriori sunt realizați din blocuri de zidărie YTONG A+ de 40 cm, punțile termince vor fi placate cu o grosime de 10cm clasa A+, suplimentar pereții exteriori vor fi placați cu vată bazaltică (înlocuiește polistirenul clasic și permite pereților să respire). Cu o istorie de peste 80 de ani, soluția germană performantă YTONG reprezintă primul material de construcție care reunește toate beneficiile: simplu de prelucrat și ușor precum lemnul, rezistent la foc și durabil ca o cărămidă; și cu aceleași proprietăți ecologice de neegalat precum ale silicatului de calciu, fiind de asemenea un produs mineral și reciclabil.

Regim de înălțime: Demisol+Parter+E1+E2+Mansardă

Termen finalizare: august-septembrie 2015

OFERTE PROECT

1 cam tip A 30 mp 25400 euro

1 cam tip B 36 mp 31000 euro

2 cam tip A 60 mp 53500 euro

2 cam tip B 67 mp 58350 euro

3 cam tip A 96 mp 84800 euro

 COMISION O%

Vă oferim multiple modalități prin care se pot achiziționa imobilele din oferta noastră:

1. Varianta de plată cash la care se poate negocia un discount;

2. Varianta cu credit ipotecar (Prima Casă, Credit ipotecar clasic, etc.);

3. Varianta de rate la dezvoltator pentru maxim 25% din valoarea imobilului.

Procedura de achiziție:

1. Contract de rezervare – la care se dă un avans de 5% din valoarea imobilului;

2. Antecontract sau Contract de Vânzare-Cumpărare notarial.

În funcție de posibiliatatea de a achiziționa a fiecarui client, noi suntem flexibili și disponibili în a găsi cele mai bune soluții pentru clienții noștri.

PRIMA CASĂ 4OUG 33/2011 pentru modificarea și completarea art. 1 din OUG 60/2009 privind unele măsuri în vederea implementării programului "Prima Casă", precum și pentru adoptarea unor măsuri în vederea continuării programului "Prima Casă".

 

 

Pentru detalii complete contactati consilierul nostru imobiliar.

Consilier vanzari:

Mitica Tirnoveanu

Tel:        0332.80.35.06
Mobil:    0745.588.272

 

 

Lasati-ne un mesaj